LiteGear

LED softlys kilder med lav vekt i kompakt format

Med sitt brede produktsortiment, leverer LiteGear et fullt lyssettingssystem bygget på LED teknologi, med både bi-color og multifargede RGBA softlys lyskilder for profesjonell tv- video- og filmproduksjon.

LiteGear leverer også et arsenal av dimmere for kablet og trådløs kontroll.

Det finnes tre forskjellige utgaver av LiteMat:
Klikk her for å se Spectrum-serien / Plus-serienS2-serien

Alle seriene leveres i fem universale størrelser: 1, 2, 2L, 3, 4.
I tillegg finnes det en større LiteMat 8 plate i Plus-serien.

LiteMat er softlys LED plater som kommer i flere forskjellige størrelser og utgaver, med sin lave vekt og kompakte form som måler kun 23 mm i dybden!

litemat led plater kommer i flere forskjellige strørrelser
litegear litemat spectrum logo

Spectrum-serien dekker det fulle spekteret i fargesirkelen med 360 rene aksentfarger.

Dette er resultatet av å legge til hele fire nye RGB+Amber LED dioder, i tillegg til de opprinnelige varmhvit og kaldhvit LED’ene fra tidligere LiteMats. Fargetemperaturen kan dermed justeres mellom 2000 til 11000 Kelvin i Spectrum-modus.

Med denne spesielle kombinasjonen av RGBAWW LED’er, kan man følge “the plancian curve” eksakt, for optimale hudtoner i opptak.

litegear litemat plus logo

Plus-serien er bygget for profesjonelt bruk, og har dobbelt så mange LED dioder som S2-serien. Justerbar fargetemperatur mellom 2600 til 6000 Kelvin.

Med de nye LiteDimmer Plus Duo ballastene får du nå innebygd trådløs DMX i Plus-serien!

Dette gjør LiteMat mer praktisk enn noensinne, og er en softlys kilde med minimal vekt som kan plasseres hvor enn du ønsker det, uten behov for fysisk tilgang til enheten når du senere vil justere lyset.

Auroris Logo On Dark
litegear litemat s2 logo

S2-serien er den budsjettvennlige utgaven av de populære LED platene fra LiteGear. Justerbar fargetemperatur mellom 2600 til 6000 Kelvin.

litegear litedimmer logo
Merkevarer