Video

Lær presisjons lyssetting med Dedolight, og se endringene i stemning og atmosfære som oppnås ved å kontrollere belysningen med små detaljer.
Interaktiv konferanse med Dedo Weigert (Dedolight) og relevante gjester. Spill av på YouTube for full opplevelse med spørsmål fra chat underveis, direkte 4/2 kl 17:00, eller i opptak senere.
Visste du at Lightstream systemet har fire reflektorer, med hver sin unike overflate og funksjon? Bli kjent med forskjellene i denne enkle demoen.
Mange kjenner den klassiske Dedolight DLH4 lampen som kom på 1980-tallet. I denne serien deler brukere av den historiske lyskilden sin erfaring med verktøyet.
Få et unikt innblikk i filmsettet til en av de største Hollywood-produksjonene i 2019 - Ford v Ferrari, der Mike Bauman viser eksklusive behind the scenes klipp
Fiktiv satire med filmfotograf Jean Claude og lysmester Roger. En serie filmsnutter med humoristisk vri, fra typiske situasjoner vi opplever på filmsett.
Dedo ser på nye trender i lyssetting, Lightstream reflektorer, hvordan ulike kamera sensorer oppfatter LED Lys, og veien videre for en bransje i rask endring.
LiteGear samler teknikere på sett til faglig paneldiskusjon, og forteller om aktuelle scener de har jobbet med på Avengers: Infinity War & Avengers: Endgame.